Üdvözöljük a Robinson Music Pub Étterem honlapján!

Zalaegerszeg belvárosának szívében a ROBINSON MUSIC PUB ÉTTEREM 2003. október 7-én nyitotta meg kapuit vendégei számára.

Képek az étteremrőlMostantól nem kell Budapestre, Pécsre vagy Gyõrbe utazniuk azoknak, akik music pubban szeretnék tölteni az estéjüket. Ha nem is egy lakatlan szigeten, a Kosztolányi és a Petõfi út sarkán mediterrán hangulat fogadja a betérõket. Ötletesen kialakított éttermünket szökõkút teszi még élõbbé az egyébként is természetes anyagok, azon belül is a fa, kõ, szikla és a nád felhasználása mellett.

Célunk egy olyan étterem megnyitása volt, ahol kellemes hangulatban, kedvesen fogadják vendégeinket akár ebédre, vacsorára vagy egy italra, valamint nagy hangsúlyt fektetünk zenés estek szervezésére. Az igényes zene iránt elkötelezett közönséget nap mint nap elvarázsoljuk a jazz, a blues, a world music és a funky nemzetközi és hazai képviselőivel.

Üzenetünk: Zalaegerszeg zenei kultúrájának szélesítése, melyhez a Robinson Music Pub kimagasló színvonalú környezetet biztosít.

A legjobb közönség a legjobbat kell, hogy kapja mind zenei élvezetekben, mind kulináris örömökben.

A gasztronómiai élvezetekről a Robinson Étterem kitűnő szakácsai gondoskodnak. Konyhánk déltől egészen hajnalig első osztályú ételválasztékkal várja a hozzánk betérőket. A  magyaros ízek mellett a mediterrán konyha remekeivel és a nemzetközi ízvilágnak is megfelelő házias ételeket kínálunk elérhető árakon.

Számos Tea és Kávékülönlegességgel, pazar borkínálattal, gazdag pálinka- és koktélválasztékkal várjuk vendégeinket.

Vállaljuk rendezvények, állófogadások, üzleti ebédek, fogadások, családi összejövetelek lebonyolítását is.

A Robinson Music Pub hétfõtõl csütörtökig 11-tõl éjfélig, pénteken 11-tõl hajnali 2 óráig, míg szombaton déltõl hajnali kettõig várja vendégeit, míg vasárnap déltõl 23 óráig tartunk nyitva!

Nézzen körül weboldalunkon és ha elnyerte tetszését a Robinson Music pub étterem, akkor látogasson el a Zalaegerszeg, Petõfi u.24 szám alatt található éttermünkbe.

Üdvözlettel:
Robinson Music Pub Étterem
Csapata