Robinson Music Pub és Étterem

Éttermünk mindenki előtt nyitva áll! Van limonádé és búzasör, burgonyaprósza és krokodil steak. Ugyanúgy beül hozzánk a nyugdíjas, az ünnepelt színész, a borozgató úri hölgy és a megfáradt turista.

Robinson Music Pub és Étterem

Ha nem is egy lakatlan szigeten, hanem a Kosztolányi és a Petőfi út sarkén, mediterrán hangulattal fogadjuk a betérőket! FOGLALJON ASZTALT MOST!!!

Robinson Music Pub és Étterem

Az étterem romantikus vacsoráknak, üzleti ebédeknek egyaránt alkalmas.

Robinson Music Pub és Étterem

Rendezvények, partik, születésnapok, bankettek, legény és leánybucsúk - KÜLÖNTEREM akár osztálytalálkozók részére!

Tészták – Tortilla tekercsek

Tonhalas Gnocchi paradicsomos szósszal, parmezán forgáccsal Gnocchi tejszínes, snidlinges csirkemellel,parmezán forgáccsal Gnocchi érleltsonkával, tejszínes-fehérboros, kakukkfüves rókagombával Tagliatelle ala Róma / Brokkoli,csirkekocka,bacon,tejszīn Tagliatelle chilis bélszíncsíkokkal, Cheddar sajttal,hagymával szarvasgombaolajjal Spenótos,tejszínes Tagliatelle, Vajban sült Lazac steak-el Bélszín Tortilla Coleslaw salátával,steak burgonyával/Chilis bélszíncsíkok, Cheddar sajt, Jégsaláta,Káposzta,Paradicsomkarika,Fokhagymás tejföl/ Csirkés Tortilla Coleslaw salátával,steak burgonyával/Grillezett csirkemell,Jégsaláta,Káposzta,Paradicsom, Joghurtos öntet/ Tonhalas Tortilla Coleslaw salátával, steak burgonyával /Tonhal,Jégsaláta,Kukorica,Paradicsom,Sárgarépa,Káposzta,Szardelás tartármártás/
 

 
 
previous next